Församlingen

Just nu använder vi denna flik även till lite intern info till församlingen:

Vi ställer in bönesamlingarna tis och tors vecka 16-17, då smittspridningen ökat i Sala. Vi får återkomma om när vi åter kan börja mötas i dessa mindre grupper...

 

En hälsning till församlingen från familjen Engwers:

https://youtu.be/-_6jYL4xFXQ

 Sprid denna länk till övriga medlemmar i församlingen!

 

Här, under denna flik här på hemsidan, kommer ni också hitta den info som nämns om i klippet, när vi så småningom vet mer om hur vi formar söndagen den 13 juni...

 

HEMGRUPPER

Nu när vårsolen börjar titta fram och värma, så börjar vi så smått starta upp våra hemgrupper igen, i första hand utomhus. Då det ännu dröjer tills vi kan mötas som hel församling igen, vill vi sträcka ut en hand även till dig som tidigare inte känt behovet av en hemgrupp och fråga Vill du vara med? Oavsett om du tidigare tackat nej eller inte, så finns plats för dig. Vi har möjlighet att utöka antalet grupper, då jag (Liset) och Daniel skulle kunna leda en ny grupp istället för att gå in i en befintlig, så hojta till om du vill va med!!

 

NATIONELL BÖNEDAG FÖR SALA

Ni kanske har läst i Världen Idag eller i Dagen om en bönesatsning på de hundra största städerna i Sverige, där Sala är först ut, onsdagen den 12 maj? Det är ett initiativ av Sverigebönen. För mer info om den nationella satsningen, klicka in på 100stader.nu och läs mer. Läs mer här på vår hemsidans startsida om den bönepromenad vi genomför tillsammans med övriga frikyrkor här i stan, med start på torget kl 14:00-18:00. 

 Under hela veckan inför denna dag, dvs den 6-12 maj, vill vi uppmana/uppmuntra till en kort eller längre bön kl 18:30 för vår stad. Där du är, om du så står i en kö på mataffären eller om du böjer knä hemma, så sänder vi tillsammans upp en bön till vår Herre för vår stad! Ta gärna dessa dagar som böne- och gärna även fastedagar! Vill du va med och fasta, så lägg det på den nivå du själv vill; en dag, ett mål, hela veckan. Det viktiga är att vi tillsammans ropar till Gud för vår stad! För er som har koden till kyrkan, tänker jag att vi låter kyrksalen va tillgänglig för en stunds bön varje kväll vid denna tid. Vi bjuder inte in till offtenligt bönemöte så länge restriktioner kvarstår, men vi vill ändå låta kyrksalen finnas till förfogande för de medlemmar som vill förlägga dessa bönestunder där. Kl 18:30 varje kväll den 6-12 maj. 

 

Tro och vision

Historik