Barnens Söndag

På söndagar träffas barn som är fyra år och uppåt till gudstjänst kl 10.30. Barnen är med inne i kyrksalen tillsammans med övriga gudstjänstbesökare i cirka 10 min innan de går till sin egen gudstjänst som vi kallar Barnens söndag. I den inledande storsamlingen får barnen vara med och lyssna och fundera kring en bibeltext, lära sig minnesverser, delta i rörelsesånger och mycket mer. 

I anslutning till kyrksalen finns en barnhörna för de yngsta barnen (0-3 år). Där finns saker som kan aktivera barnen under föräldrarnas tillsyn och ansvar. På så sätt har alla har chans att vara med i gudstjänsten.

Vi vill gärna tipsa alla barnfamiljer om att ta med egen lunch eller fika och äta tillsammans efter gudstjänsten. Observera att ni även behöver ta med egna bestick, tallrikar, muggar och vad som kan behövas. Micro finns att tillgå i köket och i det nya konferensrummet.

 

Avslutning för terminen är 19 december där det blir fest för barnen! Uppstart för våren 2022 är 30 januari. Håll utkik här på hemsidan och på sociala medier för uppdatering av info. 

Varmt välkomna till Barnens söndag!