Barnens Söndag

På söndagar träffas barn som är fyra år och uppåt till gudstjänst kl 10.30. Barnen välkomnas vid entrén av en ledare till Barnens söndag genom att hämta sin namnlapp. Barnen är sedan med i Gudstjänsten tillsammans med sina föräldrar i cirka 10 min innan de går till sin egen gudstjänst som vi kallar Barnens söndag. Under Gudstjänsten kommer en ledare upp på estraden och visar en ledtråd till dagens berättelse. Därefter dansar barnen ut till sin gingel från Gudsjänstlokalen till sin egen samling.   

På barnens söndag får barnen lyssna till en bibelberättelse, lära sig minnesverser, delta i rörelsesånger, be, leka, pyssla tillsammans och mycket mer

I anslutning till kyrksalen finns en barnhörna för de yngsta barnen (0-3 år). Där finns saker som kan aktivera barnen under föräldrarnas tillsyn och ansvar. På så sätt har alla har chans att vara med i gudstjänsten.

Vi vill gärna tipsa alla barnfamiljer om att ta med egen lunch eller fika och äta tillsammans efter gudstjänsten. Observera att ni även behöver ta med egna bestick, tallrikar, muggar och vad som kan behövas. Micro finns att tillgå i köket och i konferensrummet.

 

Vill du veta mer, hör av dig till vår barn & ungdomsledare Erika Nilsson erika.nilsson@sala.pingst.se eller 076 - 005 18 30

Välkomna till Barnens söndag! UPPSTART 28 AUGUSTI